Майсторски клас и анимационна работилница  от екипа на Компот колектив/Compote

...
Майсторски клас и анимационна работилница  от екипа на Компот колектив/Compote
Коментари Харесай

Анимационна работилница ще се проведе в рамките на МКТФ Пиеро

Майсторски клас и анимационна работилница  от екипа на Компот колектив/Compote Collective ще се организира от 23 до 25 септември в границите на МКТФ " Пиеро " в Стара Загора, научи ДУМА от Велизара Цонева.
По време на тридневния майсторски клас участниците ще открият връзката сред изкуството на анимацията и изкуството на кукления спектакъл. Ще се концентрират на техниката стоп-моушън и колажната анимация и ще създадат серия от анимационни опити. Всеки от участниците ще има опция да направи своите първи крачки в анимацията и да вникне по-дълбоко в това изкуство. Резултатите ще бъдат показани на 25 септември от 14 ч. в Регионалната библиотека " Захарий Княжески " в Стара Загора.
За присъединяване може да кандидатства всеки, който има интерес към анимационното изкуство и е навършил 15 години. Броят на участниците е лимитиран - до 12. Запълването на местата е по ред на приемане на поръчките. Крайният период за кандидатстване е 15 септември. Заявка за присъединяване може да се откри във фейсбук страницата на Компот колектив.
Събитието се организира с финансовата поддръжка на НФ " Култура ", Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР